Servețele lavabile TRIGO

P127

Setul de 3 șervețele lavabile TRIGO de 20x20 cm, din bumbac, dublate de o parte din frotir, este un element indispensabil în viața cotidiană a bebelușului dumneavoastră.

Multifuncționale, vă vor fi utile încă de la naștere în ceea ce privește regurgitația sau alte incidente minore, dar și în momentul în care bebelușul o să înceapă să mănânce sau o să se spele pe față sau pe mâini. Culorile tandre și pastelate, cât și imprimeul cu puncte, conferă un aspect tandru și elegant elementelor dumneavoastră esențiale pentru bebeluș.


Șervețelele lavabile TRIGO se pot spăla la mașină și pot fi reutilizate la infinit! O alternativă ecologică pentru bebelușul dumneavoastră și pentru planetă, în locul șervețelelor obișnuite!


Lăsați-vă fermecați și de trusele noastre asortate TRIGO pentru schimbat bebelușul, dar și pentru îngrijirea acestuia. Obțineți un set de călătorie complet sau un cadou inedit pentru nou-născuți!

Plus de détails

CAD$24

En savoir plus

CULORI
Material textil exterior : Imprimeu geometric cu triunghiuri în nuanțe de verde mentă, galben, roșu și gri perlă - Verde mentă - Alb
Material textil interior : frotir alb

DIMENSIUNI
Set 3 șervețele lavabile de 20x20 cm

COMPOZIȚIE
Material textil exterior : 100% bumbac
Material textil interior : frotir din 100% bumbac, 426 g/m², certificat Oekotex®

INSTRUCȚIUNI DE ÎNTREȚINERE
Spălare la mașină la 30°C
Călcarea este permisă

Accessoires

    Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté...