August 2018 - o nouă aventură pentru Fleur des Pois!

Este oficial! Fleur des Pois părăsește România după 6 luni de la deschiderea magazinului online și pleacă peste oceanul Atlantic pentru a trăi noi aventuri. Povestea este abia la început, așa că Fleur des Pois vrea să se instaleze și în Canada. Nu vă faceți griji, doar locul se schimbă, viziunea rămâne aceeași: susținerea economiei locale și crearea unor accesorii practice, frumoase și de calitate, pentru părinți și copii.

Din cauză că între Canada și Europa se află...Oceanul Atlantic, condițiile noastre de livrare a comenzilor către Europa se vor modifica, dar încercam în continuare să satisfacem dorințele clienților noștri europeni.

Începând cu luna noiembrie vă așteptăm din nou pe site-ul nostru (poate și într-un boutique) cu multe surprize și noutăți! Urmăriți-ne pe Facebook și Instagram pentru a afla mai multe!

Am evadat din cotidianul franțuzesc... și am descoperit pasiunea pentru cusut în România.

După mulți ani de medicină, dorința de a face o pauză, de a “evada” din cotidianul franțuzesc, a început să prindă din ce în ce mai mult contur în mintea mea. În 2015, am “debarcat” în România, țara natală a soțului meu. La nașterea fiicei mele, am redescoperit plăcerea, inspirația și pasiunea pentru cusut și tot ce înseamnă materiale textile. Un proiect a încolțit în mintea mea....așa a luat naștere Fleur des Pois !

Pășește cu mine în universul Fleur des Pois!

Fleur Des Pois este eleganța à la française atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Crezul nostru: crearea unor accesorii din materiale textile care să combine perfect calitatea, estetica și comoditatea.

Începând cu bavețica bine gândită, sacul de dormit pentru bebeluși și ajungând la geanta maxi tote, toate produsele noastre sunt concepute și realizate cu mare grijă, cu o atenție constantă asupra detaliilor, pentru a fi practice, confortabile și elegante. Modelele noastre pleacă de la imprimeuri simple, delicate, rafinate; de la modele clasice la contemporane, adaptându-se atât universului bebelușilor, cât și al copiilor, dar și al adulților. Ce ar putea fi mai emoționat decât folosirea la orice vârstă a trusei sau a genții primite la naștere?

De asemenea, vă punem la dispoziție personalizarea anumitor produse cu prenumele copilului sau cu un mic text amuzant, putând oferi astfel cadouri inedite și unice, care vor impresiona persoanele dragi dumneavoastră.

Textile realizate într-un atelier fermecător de croitorie în inima Bucureștiului

Toate produsele noastre sunt realizate manual și în serii mici. Departe de marile lanțuri de producție, procesul de fabricație se desfășoară în inima Bucureștiului, într-un atelier fermecător de croitorie.  

Personalizarea accesoriilor este realizată de o echipă tânără de designeri români care folosesc produse de imprimare fără solvenți, fiind astfel inofensive pentru cei mici.

Fleur de Pois este înainte de toate un magazin online cu sediul in București. De asemenea, este o marcă interactivă și dinamică care încearcă să fie mereu alături de clienții ei, motiv pentru care organizăm și participăm la cât mai multe evenimente. Astfel, putem să vă prezentăm utilitatea produselor, dar și universul nostru delicat care se va încadra perfect în viața dumneavoastră de zi cu zi.  Alăturați-vă comunității noastre și urmăriți-ne atât pe Facebook, cât și pe Instagram la fleurdespois.shop.

Nu ezitați să ne scrieți/contactați la adresa de e-mail contact@fleurdespois.com pentru a ne împărtăși opinia dumneavoastra despre produsele noastre sau site-ul nostru, pentru a ne sugera idei de produse noi sau pentru a participa mai activ la viața Fleur des Pois!

Anne-Blandine, fondatoarea